Externe Backlinking

Zoekwoorden in uw metatags rangschikken uw website niet. Hoge zoekwoorddichtheid zal uw website ranking niet verhogen. Op pagina optimalisatie zal uw website ranking niet verhogen. Dus wat zal? Een SEO-specialist die ervoor zorgt dat u externe links naar uw website krijgt, is de grootste beïnvloedende factor in websiteposities.

Om de top van de zoekresultaten van Google te bereiken, hebt u grote aantallen contextuele links nodig met gerichte ankerteksten die linken naar de url’s van uw website. Voor de meeste lokale zakelijke websites kunnen alleen inkomende links de rangorde van uw website verhogen.

Voor zakelijke websites in grotere steden waar de zoekconcurrentie groter is, zullen grotere hoeveelheden gerichte inkomende links en extra website-inhoud uw concurrenten in de loop van de tijd overtreffen. Het aantal benodigde externe links en de extra website-inhoud die nodig is om hoger te scoren in de zoekresultaten, is afhankelijk van de links en paginanummers van uw wedstrijden.

Deze informatie wordt verstrekt door een SEO-specialist bij uw eerste onderzoek naar het potentieel van uw website.

Wat maakt SEO-diensten betaalbaar?

Ik ben een kleine ondernemer. Ik weet dat veel kleine bedrijven met een beperkt budget werken. Veel ondernemers krijgen elke maand wat er nog op de bank achterblijft, of helemaal niets. Ik begrijp de behoeften van kleine bedrijven en wat een verhoogde zichtbaarheid van websites voor hun bedrijf zal doen. Ik begrijp ook dat de grote meerderheid van de kleine lokale bedrijven de extreme prijzen die veel SEO-specialisten aanrekenen niet kunnen betalen.

Onze SEO-diensten zijn betaalbaarder omdat de behoeften van lokale bedrijven veel gemakkelijker zijn aan te pakken dan een enorm bedrijf dat internet wil domineren. Small Business SEO heeft geen teams van werknemers nodig die elke dag lange uren werken om resultaten te verkrijgen. Het minimum van zes uur per maand dat we besteden aan uw zoekbehoeften maakt onderzoek, rapportage, consulting, contentcreatie voor linkbuilding en alle benodigde communicatie mogelijk.

Als u dus een betere plaatsing in de zoekresultaten voor uw producten of services nodig heeft, moet u met mij praten. Als u betaalbare SEO voor kleine bedrijven nodig hebt, kan ik u garanderen dat ik uw man ben.